BAENNINGER SYSTEME ROMANIA

ALIMENTARI CU APA POTABILA

Indiferent de modul de imbinare ales: mecanic, sudura cap-cap sau electrofuziune, va oferim fitingurile necesare pentru imbinari sigure si rapide cu presiuni de lucru pana la 16 bari.

ALIMENTARI CU GAZ METAN

Siguranta retelelor de gaz metan este garantata prin folosirea fitingurilor noastre: Fitinguri PE100 sudura cap-cap, Fitinguri PE100 electrofuziune, Vane gaz PE100,Fitinguri tranzitie HDPE / Otel.

INSTALATII IN CONSTRUCTII

Solutia optima pentru instalatii interioare in cladiri: apa rece, apa calda, incalzire: Tevi si fitinguri PPRCT culoare verde. Prin prisma materialelor inglobate, PPR-CT – polipropilena cu structura cristalina imbunatatita pentru rezistenta crescuta la temperaturi inalte, a tehnologiei folosite (insertie de fibra compozita sau aluminiu), a usurintei, rapiditatii si sigurantei in montaj si nu in ultimul randdatorita excelentului raport calitate/pret, sistemul de Tevi si fitinguri PPR-CT pentru instalatii sanitare si incalzire reprezinta solutia moderna pentru instalatii cu cerinte ridicate de siguranta si eficienta.

INSTALATII IN INDUSTRIE

Tevi si fitinguri UPVC, reprezinta optiunea corecta pentru oricare domeniu industrial in care siguranta retelelor de transport a fluidelor agresive, corozive, sau cu impact negativ asupra mediului si a apei potabile este primordiala. Domenii de baza: tratarea apei atat potabile cat si uzate, industria chimica, industria farmaceutica, tehnologiile neconventionale, tehnica acoperirii suprafetelor, industria siderurgica.
null

TEHNOLOGIE DE SUDURA MATERIALE TERMOPLASTICE

Avand in vedere cerintele ridicate in tehnica instalatiilor moderne privind siguranta, trasabilitatea, rapiditatea, automatizarea si consumurile energetice reduse, va oferim gama completa de Aparate sudura cap-cap si electrofuziune precum si Sculele, dispozitivele si accesoriile pentru lucrul in retelele de termoplastice.